|

Am o imprimanta Hp 2645 pe care doresc sa o vand,am cumparat cartuse originale Hp,problema este ca la tehnologia Laser,cartusele se usuca cand nu le folosesti, o perioada,chiar eu am patit asta,dar le-am sters putin cu alcool sanitar si merg din nou, ce sa fac?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu o zi inainte de a o trimite spre cumparator ( sa zicem ca ai gasit un cumparator) vezi inca odata daca merge cartusul. Daca nu merge stergel cu alcool sanitar din nou ori explica-i cumparatorului situatia (e ceva normal sa se usuce dupa o perioada lunga de nefolosire)

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cineva te-a mintit, o imprimanta laser poti sa o tii in dulap 2 ani si dupa sa o scoti sa printezi cu ea, toonerul nu se usuca. La inkjet se usuca. Si imprimanta ta e InkJet si asta (si consumul foarte mare de cerneala) e marea problema a imprimantelor ink. Pentru acasa nu merita investitia.
Din cate stiu eu, cerneala odata uscata poti sa arunci cartusul si cu el toata imprimanta, pentru ca de banii de cartus iti iei imprimanta noua.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa o vinzi nu cred ca cartusele sunt o problema doarece toate cartusele laser se usuca dupa o luna -doua de nefolosire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru blackwolf906):

Da,inteleg,problema este ca vreau sa o bag in cutie si sa astept pana o vand, nu mai am loc pe birou, pana o vand s-ar putea sa se usuce din nou cartusele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează