|

Am o imprimanta HP DESKJET F2480 si am incarcat cartusele cel color merge destul de ok dar cel negru nu merge deloc si mi se tot aprind beculetele ca trebuie sa bag foi si sa umplu cartusele ce sa fac plss need help

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ori sunt oxidate sau murdare contactele cartusului sau locul unde se introduce cartusul si nu face bine contact, ori cartusul s-a stricat si trebuie inlocuit. Cel mai probabil, cartusul e defect. Se poate incerca stergerea contactelor cu un servetel de hartie sau betisor de urechi uscat sau umezit cu putin alcool obisnuit sau izopropilic. Daca nici dupa asta nu merge, cred ca trebuie schimbat cartusul. Daca sunt scumpe cartusele, mai bine se cumpara o imprimanta noua si inainte de a o cumpara trebuie cunoscute problemele pe care le poate avea noua imprimanta - daca accepta reumplerea cartuselor sau daca e o imprimanta care te forteaza sa cumperi cartuse noi si nu accepta cartusele reumplute.

1 răspuns:
| a răspuns:

Incearca sa-l desfunzi. Exista o solutie care se injecteaza in cartus si se desfunda. Daca nu te pricepi mergi la un centru de reparatii PC-uri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează