| MmoooTtttt a întrebat:

Am o intrebare, cred ca banala pentru cei care se pricep dar eu nu am cunostinte despre console, controllere. Daca imi cumpar un controller pot sa ma joc jocuri pe PC/Monitorul de la PC? Cred ca da dar nu sunt 100% sigur. Deocamdata vreau sa ma joc doar Rocket League. Si daca se poate, va rog sa-mi dati si niste recomandari de controllere decente raport calitate pret, sau ce trebuie sa caut la un controller. Nu doresc unul cu care sa ma pot juca casual, dar nici profesionist, ci mediu-mediu spre profesionist. Multumesc in avans!

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Consola se conecteaza la un display: Televizor, monitor, ce vrei tu. La fel cum conectezi si unitatea PC la monitor, asa conectezi si consola. Acum nu stiu despre ce consola vorbesti si ce iesire are, dar banuiesc ca e HDMI. Daca si monitorul are HDMI, te-ai scos, iti trebuie une HDMI-HDMI si gata. Daca nu, depinde ce are monitorul ca intrare, dar daca e luat in ultimii 5 ani, majoritatea au HDMI, cel putin 1 intrare.

Acum despre controller... chiar cred ca e ceva personal. Adica tu te joci cu el, tu il tii in mana ore intregi, etc. Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa mergi la un showroom, sa te joci cu diferite controllere si sa vezi care iti place cel mai mult. Asa pe internet toate par frumusele dar apoi te trezesti ca ala e prea mic pentru mainile tale, ala e prea mare, etc etc.

| MmoooTtttt explică (pentru Ineys):

Sunt de acord, depinte mult sa fie potrivit pentru mine, dar spre ce branduri ar trebui sa ma orientez?

4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Iei un controller si il legi la calculator intr-un port USB
Normal ca il poti folosi.

| DoarBogdan a răspuns:

Desigur ca poti. Scrie pe el ca este compatibil cu cel de PC.
Eu am fix din acesta:
https://darwin.md/gamepad-marvo-scorpion-gt-014-black.html

Doar ca nu a costat atat... a fost mult mai ieftin parca. Dar ca idee, uita-te acolo happy Am luat din Media Galaxy, fizic, intamplator. (are si vibratii)

| TAVIANOS a răspuns:

Poti incerca si aici, sunt ieftine si chiar bune, iar eu chiar sunt foarte pretentios cand vine vorba de cumparaturi online.
https://www.it-fashion.ro/shop/controllere-si-volane/