|

Am o intrebare! Despre internet... Recent m-am mutat si desigur am luat un pachet de cablu. Dacă vreți să vedeți mai multe este de la upc acela cu routerul inclus si 500mbps(viteza) btw e ultimul cel mai scump. Bun si acum am o intrebare. As vrea sa imi achiziționez un router Netgear ceva hawk X10 care este unul din cele mai bune routere... Intrebarea 1 : (stand la casa cu etaj cablul de unde intra routerul de la ei e joc cameră mea e sus) daca pun acel router care vreau sa il iau la pc prin fibra optica el o sa fie doar un extintor la routerul principal si daca da o sa prindă 500mbps? Intrebarea 2 : as putea sa schimb sa pun routerul nou principal si ala dat de ei secundar? Intrebarea 3: Ar merge 500mbps down si 500mbps upload tinand cont ca vr prin fibra? Daca am spus prostii as vrea sa imi dati sfaturi pentru ce as putea sa fac in cazul ca as avea amândouă ruterele. Va rog ajutor!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand este greu sa muti fibra optica de la un etaj la altul (mai bine lasau vechle cablaje). Dupa, routerul pe care ti la dat UPC este special pentru fibra optica. In Netgear Hawk X10 nu ai cum sa pui fibra optica, are port Ethernet din acela vechi. Ce poti face? Iti cumperi acel router pe care il vrei si il conectezi in routerul actual, tragi un calbu de internet de la parter la etaj. Ar trebui sa prinda o viteza destul de buna, n-am idee cata. Doar dupa ce-l cumperi si il testezi vei putea stii sigur.

| explică (pentru AlexSalling):

Multumesc pentru raspuns de fapt ieri am gasit problema. E vorba de firma UPC e un cact cu 500 down si 25 UPLOAD adică wtf 25 upload e prost rau de tot. O sa trebuiască sa ma schimb pe alta firma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheNightWolf):

Cu placere!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: