|

Am o intrebare.mi-am reinstalat windowsul si am windows 10 pe laptop.Il pornesc, arata ca sunt conectat la internet(WI-FI), intru pe chrome sau pe alt browser, si zice ca nu am internet..astept vreo 5 minute si apoi merge(asta daca il bag in priza inainte sa il pornesc); altfel, trebuie sa ii dau un restart;Bun, s-a conectat la internet, dar daca scot laptopul de la incarcat, se opreste iar internetul, si iar trebuie oprit, bagat in priza si pornit.Repet, arata ca am semnal WI-FI;Nu stiu ce sa fac...cand l-am adus de la reinstalat, nu avea probleme..doar dupa un timp. Oare ce ar putea fi?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Presupun ca e ceva legat de setarile "Power Options". Pentru a verifica daca e asa, dau click dreapta in bara de jos pe iconita bateriei si aleg "Power options". In fereastra deschisa dau click "Change plan settings", apoi "Change advanced power settings", apoi dublu click pe "Wireless Adapter Settings", apoi dublu click pe "Power Saving Mode" si aici eu am la On battery: Medium Power Saving, iar la Plugged in: am Maximum Performance.
Poate ca atunci cand laptopul nu e conectat la priza, pentru economisirea curentului se intrerupe wifi-ul, deci trebuie vazute aceste setari si la nevoie se poate pune si la On battery: Maximum Performance sau Low Power Saving daca nu merge cu Medium Power Saving. Se da OK si poate va merge.

Problema ar putea fi si de la driverele placii wifi, drivere care daca nu sunt cele mai bune pot conduce la aparitia unor probleme smilare celor semnalate aici. Faptul ca problemele au aparut la o oarecare distanta in timp fata de momentul instalarii windows-ului s-ar putea datora actualizarilor de drivere pe care winsows-ul le face automat, actualizari care contrar asteptarilor noastre pot instala drivere mai noi dar in acelasi timp si mai nepotrivite decat cele vechi. In aceasta situatie ar trebui reinstalate driverele vechi urmata de blocarea instalarii automate a driverelor wifi de catre windows. Asa ceva am patit pe un laptop, dar la touchpad si la placa video. Touchpad-ul si placa video fiind mai vechi, producatorul acestor dispozitive nu s-a mai obosit cred sa produca drivere noi compatibile cu windows-ul 10 100% functionale asa incat dupa actualizarea automata facuta de windows cu noile drivere facute la repezeala de producator, touchpadul nu mai raspundea la comenzile cu 3 degete si nici nu permitea setarea comenzilor in mod corespunzator, iar pe partea video, noul driver nu permitea reglarea luminozitatii in mod continuu si avea doar 2 nivele: alb stralucitor (luminozitate maxima) si ecren negru de nu vedeai nimic pe el decat la soare...2004 - 2181 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru Algo098):

Si cum as putea trece la drivere ok?
ca dau pe google cand mu merge pe troubleshooting, si imi zice acolo:
"The remote device or resource won't accept the connetion Detected"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlinC17):

Drivere bune sunt pe dvd-ul laptopului. Se mai pot incerca cele de pe site-ul producatorului laptopupui.

Se poate cauta pe google: The remote device or resource won't accept the connection Detected apoi se incearca slutile de acolo cum ar fi de exemplu aici http://windowsreport.com/remote-device-wont-accept-connection/ Se merge mai jos si se incearca "Solution 1 — Turn off proxy settings" si asa mai separte.

O alta solutie, in cazul in care e greu de gasit rezolvarea problemei e chiar reinstalarea windows-ului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: