|

Am o pereche de boxe Logitech. Le-am bagat in telefon 2 zile. Cand le am scos si am vrut sa le bag in PC nu s au aprins. Scot un bazait. Cand ating butonul de volum scot un sunet deranjat. Cand le am scos din boxa mai mare (bass) si le am bagat la loc au scos un sunet ascutit, ca o trompeta. Imi puteti spune ce au? Daca pot fi reparate?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca sunt 2 boxe simple cu o mufa jack de 3.5mm care se pune ori la pc ori la telefon, iar boxele se alimenteaza de la priza (una din ele are amplificator in ea) si puse la pc scot un zgomot de curent de la retea, atunci presupun ca acel cablul cu mufa jack e intrerupt (firul care face legatura cu "masa") si trebuie de vazut unde e acea intrerupere si se refac legaturile sau se schimba cablul respectiv sau mufa, dupa caz. Un asemenea cablu cu mufa cu tot costa in jur de cativa lei, dar manopera cred ca face mai mult, oricum sub 10-50lei ca nu cunosc preturile.

1 răspuns:
| a răspuns:

Posibil daca ai scos mufa jack cand sistemul era aprins sa fi produs o defectiune la finali aceasta piesa poate sa coste an jur de 200 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează