| virusacheonline a întrebat:

Am o problema. Aprind calculatorul, se incarca windowsul si cand sa apar desktopul imi apar multe patratele si monitorul intra in Power Saving Mode. Din ce cauza?

12 răspunsuri:
| th3end a răspuns:

Cred ca ai o problema la placa video

| th3end a răspuns:

Totusi instaleaza windowsul si vezi daca iti merge. poate doar e o eroare la setarile de la placa video. nu cele din windows

| AgathaRo a răspuns:

Lipsa semnal video atunci iti intra in stand by monitorul.Vezi placa video sa fie pus bine in socket sau prins in surub.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil ai umblat la biti.Da click dreapta pe desktop-properties-setting.Seteaza pe mai putini biti si vezi daca problema persista. Daca nu rezolvi asa ori ai probleme cu driverul placii video, in cazul asta trebuie reinstalat, ori placa se incinge si atinge temperaturi prea mari.Incearca o curatare, si aplicarea unei paste termale si daca nu ai, pune un cooler pe placa video legat la sursa, poti pune pe cineva sa-ti faca daca nu te pricepi.

| th3end a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci suffarstar am si eu mai multe intrebari:
-sa zicem ca a umblat la biti si a a dat o rezolutie pe care palca video nu o suporta. bun! dar daca ai trecut prin asta probabil ai observat ca in data ce dai o rezolutie mai mare si iti apare eroarea aceea ai observat faptul ca nu mai poti sa modifici si sa bagi alta rezolutie - deci asta nu e problema lui
-daca avea probleme cu driverele placii video nu ii apararea problema cu Power Saving Mode. tu cand instalezi windowsul asa iti apare? ca de ..nici atunci nu ai driverele instalate.
-daca placa se incingea atunci calculatorul se restarta. dar el nu a specificat asta. deci nu are cum asta
Eu am spus doar ca are o problema la placa video. eu nu pot sa imi dau cu parerea daca nu vad problema. Mai invata. parerea mea

| Anonim a răspuns (pentru th3end):

1.Hei,am avut mai demult un nVIDIA geforce 8400gs de la gigabyte.placa aia avea racitor static fara cooler.Deci daca puneam un ou pe placa aia in timp ce rulam un joc aparut prin 2006 in 2 minute aveam oul prajit.Pe desktop imi apareau puncte linii, patratele, de diverse culori.Am pus niste pasta si am fixat raacitoru' mai bine si nu mai apreau chestiile alea, iar placa nu se mai incingea asa.Bine ca oricum peste catva timp o crapat cand am bagat un joc mai serios pe grafici maxime.
2.Sa zicem ca ai o placa video bulita care in mod normal suporta 128 biti da pentru ca ai frecat-o mult nu mai suporta.Am gasit o placa care teoretic merge pe 32 biti da' avea niste condensatori unflati si nu mai ducea.Si chestia cea mai dura era ca monitoru' facea turn off.
Dar raman la ideea cu temperatura, faza cu biti nu cred ca e.
Si chiar nu ma intereseaza cum iti dai tu cu parerea, in caz ca nu ai observat eu comment-ul i l-am dat lui, la intrebarea lui, nu tie.Stai prost cu vederea? Si mai usor cu atacurile la persoana, eu vreau sa ajut omu'dau si eu cu presupusul, ca tu faci pe inteligentu' si ca nu iti dai cu parerea decat cand vezi problema ''pe viu'', asta nu ma intereseaza, nu te obliga nimeni sa raspunzi la o intrebare.Si daca tot ai spus ca problema ar fi placa grafica, bun e placa grafica, dar ce anume? Sau noua nu ne spui, spune-ne ba ca murim prosti ba, ce naiba?

| th3end a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca era de la faza cu temperatura ecranul nu mai facea turn off ci se restarteaza pc-ul direct... in fine scuza-ma daca te-ai simtit jignit. dar mai spun un singur raspuns. decat mai multe eronate. Astept mai multe detalii de la baiatul cu problema. Altfel nu imi pot da seama. In fine eu nu stiu de ce ma complic atata pentru acest caz

| Anonim a răspuns (pentru th3end):

Depinde.Unele placi au optiunea asta cu auto turn off in cazuri cand temperatura atinge un anumit nivel.Altele nu au sigurant asta.Numa' bine

| kiv1990 a răspuns:

Ai probabil conecsiune rea, scoate firele care vin la monitor si bagale inapoi, nu te baga la placa

| 17yearsfotbalplayer a răspuns:

Problema asta am avut-o si eu scoate firele din monitor si bagale inapoi iar dupa o sa iti mearga. si nu are cum sa ai problema la placa video deodata ce ti-se aprinde si cand ajunge sa trebuie sa iti apara desktopul se stinge.
Good Luck
FUNDA? :-)

| th3end a răspuns (pentru 17yearsfotbalplayer):

Asta e cel mai prost raspuns pe care l-am auzit. cica scoti firele. probabil asta facea tataia. Atunci explica-mi expertule ce legatura are firul cu problema lui din pc. daca avea probleme la cablu nu ii mai afisa nimic pe ecran. Iar cum ai contrazis tu, faptul ca nu e de la placa video. Poi problema pe care o are el nu e o problema generala. adica toata placa video e defecta. ci doar un segment din ea

| 17yearsfotbalplayer a răspuns (pentru th3end):

Bai inteligentul lu peste daca asa a fost la mine... erau firele bagate calumea in pc si arata cand se aprindea windowsu se incarca si dupa cand trebuie sa apara desktop-ul se baga in stand by si i-am scos firele din monitor si le-am bagat din nou.