|

Am o problema.Cand postez pe Facebook mi se pierde foarte mult din claritate și am înțeles că așa face automat din motive financiare.Intrebarea mea este care ar fi dimensiunea/lungimea și înălțimea pentru o poza normala? Am facut o grămadă de resize-uri dar nu merge.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E Facebook. Orice dimensiune ai posta tot ti-o strica. Totusi incearca sa postezi poze de 26MP (megapixeli) deoarece nu se observa asa de rau compresia.

| a răspuns (pentru BlackFire2E455845):

26 MP? Is fata deci chiar nu înțeleglaughingEu am smartphone daca are importanta. Poza pe care am vrut sa o postez are 771 KB.Cu aplicația ajunge maxim la 1.2MB dapoi la 26.Cred că nu mai pot folosi Facebook-ul=)Deci nu mai știu ce să fac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pinkvanilla9):

MP nu MB. 26MP inseamna ca latimea * lungimea (in pixeli) sa dea 26 milioane (pixeli).
Mai usor pentru tine, deschide poza in Photoshop Express (il descarci din magazin play) si dai la redimensionare: 17000 la width, 13000 la height. Garantat se va vedea clar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackFire2E455845):

Eu ți-am zis că nu mă pricep la asteahappy.Eu îți dau funda ca ai scris mult dar ideea e alta.Mi-am instalat Adobe Photoshop Express de pe Magazin Play și am dat la redimensionare.Problema e că dacă aș vrea sa pun 17000 la lățime nu mă lăsa și apare ca și 1700.Aceasi problema și la înălțime.Asta e o sa incerc sa fac ceva, dar la ce claritate primesc de la Fb mai bine nu îl mai folosesc mai ales la cat am de lucru cu ceva ce nu știu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: