anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema cu calculatorul meu. Când îl pornesc se aude un zgomot ciudat de la unitate şi pe monitor scrie că nu este conectat la unitate. Ce-aş putea face?

5 răspunsuri:
| vladix a răspuns:

Sa schimbi placa video si sa cureti coolerele

| hippiemuslim a răspuns:

Daca ai garantie mergi la sediu. Daca nu ai garantie, tot la un sediu mergi.

| coosmin24 a răspuns:

Zgomotul ar putea veni din partea unui cooler infectat cu praf, iar problema cu conectarea nu prea am nici o idee de unde sa fie, verifica daca cablul care leaga monitorul de sistem este in regula este prins bine sau nu este avariat.Instaleaza windowsul dar nu cred ca este de la wnidows. Ia legatura cu cineva care esti sau cu un membru dc.(de la depozitul de calculatoare)

| Fallen Angel a răspuns:

Sa verifici conexiunea monitorului la unitatea. Probabil ai miscat firul sau: iti dau un ex, ceea ce am patit eu, dar la mine era cu mouse-ul. Am aprins calculatorul si nu mai mergea (mouse-ul). L-am contactat pe varul meu si i-am zis problema. A zis ca poate s-a ars mufa aceea sau cum ii zice ca nici nu stiu laughing Aceea care intra in spate la unitate. Mi-a trebuit un alt mouse. Dar poate fi arsa mufa (daca ii zice asa) de la monitor sau de la unitate. Mai bine ai intreba un specialist in calculatoare, eu nu stiu sigur, de ce sa ma pronunt. Deci contacteaza pe cineva care se pricepe sau cred ca poti intra intr-un magazin de calculatoare si sa intrebi sau in cel mai rau caz sa il duci la reparat. Dar intreaba pe cineva intai. Sau daca vrei pot sa il intreb eu pe varul meu si sa te contactez cat de repede pot.winking Succes!

| heartgrenade a răspuns:

Mie mi s-a intamplat de 2 ori... si am schimbat firul care conecteaza monitorul la unitate si a mers... cred ca se gasesc de cumparat, daca nu ai tu de rezerva pe-acasa