anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema cu Facebook, contul meu da singur auto follow la diferite persoane necunoscute mai ales chinezi, arabi. Totul a pornit dupa ce m-am logat cu contul de Facebook pe o pagina de aplicatii din Taiwan, iar de atunci am problema asta. Stie cineva cum pot opri acest auto follow enervant? Deja contul a dat follow la 160 de persoane noi...

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Din ce spui tu, se pare ca ai oferit acces unei aplicatii la cererile tale de prietenie.
Cel mai probabil ai cautat o aplicatie care sa-ti faca mai multe like-uri, followeri, si asta este consecinta.

Ei bine, pentru a scapa e problema trebuie sa accesezi urmatorul link:
https://www.facebook.com/settings?tab=applications
Apoi verifici aplicatiile de acolo, vezi ce permisiuni au, si stergi/opresti permisiunile aplicatiei, aplicatiilor care-ti fac probleme.

| EyesClosed a răspuns (pentru OldSoul):

M-am uitat și nu e nicio aplicatie de generat likes sau ceva acolo, nu înțeleg ce are sincer, acum apare iar că am dat follow la 70 de chinezi, dacă mai ai vreo soluție te rog să îmi spui.

| varsanofie a răspuns:

Este simplu, schimbă parola, apoi intră la setari în contul tău de Facebook, securitate si logare ( security and login ) apoi poți vedea unde ai rămas logat, delogându-te. Success!

| EyesClosed a răspuns (pentru varsanofie):

Am schimbat parola mai devreme, iar la locuri unde sunt logat nu este nimic anormal, decât telefoanele și calculatorul meu.

| varsanofie a răspuns (pentru EyesClosed):

Teoritic este un script folosit pentru auto follow. Aplicația respectivă având integrat acest script, la schimbarea parolei cât și la stergerea aplicației ar fi trebuit să se oprească.