anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema cu placa video la laptop. Daca aleg din bios sa fie placa video dedicata, arata cand se incarca windowsul, apoi apare o imagine albastra si scrie despre o eroare. Isi da restart si face la fel. Daca pun placa video integrata merge. Stie cineva ce are si cum as putea sa o repar?

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Numai in atelier se poate schimba.De reparat nu se poate repara. Placile video dedicate la laptop sunt prinse prin lipire de placa de baza. Placile integrate fac parte continua din placa de baza sau sunt integrate in procesor.
Citeste si pe aici: http://toplaptop.info/schimbare-placa-video-laptop/

| lpavel a răspuns:

Mare prost a fost cine te-a invatat sa faci asemenea setari!
Placa integrata si cea dedicata functioneaza impreuna!
Windows-ul cand nu are nevoie de cea dedicata (adica cand nu te joci) foloseste numai cea integrata ca si windowsul are nevoie de placa video iar cand intri in jocuri cea integrata numai face fata si porneste automat si cea dedicata... Cand un pc e facut sa aiba 2 placi 1 integrata iar a2-a dedicata, automat asa e facut ca windows-ul sa functioneze pe cea integrata tu daca opresti asta normal ca nu va mai functiona! Am mai vazut odata pe cineva spunand ca a oprit pe cea integrata si nu stie ce probleme are, iti spun eu daca-l oprea de tot nu mai functiona pc-ul, cine stie ce optiuni o fi oprit si a crezut ca opreste pe cea integrata big grin

| Anonim explică (pentru lpavel):

Ieri am fost cu laptopul la reparat deorece nu imi aparea placa video. Cel de acolo a intrat in bios si era la graphics pus pe integrated, iar el a pus pe switch ca sa functioneze amandoua. Mergea. Cand am ajus acasa, l-am pornit, a mers 5 minute apoi s-a stins ecranul si a aparut acea eroare si isi dadea restart. Am incercat pe acolo si nimic. Pana la urma am incercat sa pun inapoi la graphics pe integrated si mergea.

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai atunci de ce nu ai zis asa la inceput... se pare ca cea dedicata s-a ars! Te-a mancat pe tine in c u r sa umbli pe acolo happy

| EneCristian a răspuns:

Lasa tu asa si nu mai umbla ca poate strici.