|

Am o problema cu un card micro SD de 16 GB. Dintr-o data nu am mai putut face poze, imi arata ca nu mai am loc pe card (in camera foto imi arata ca mai am 0 fotografii pe care le pot face) desi mai aveam inca 10 gb liberi. Daca reporneam telefonul puteam sa fac poze imediat ce il deschideam dar acestea dispareau subit la 1-2 h. Am dar reset la telefon (crezand ca el este cauza) cu cardul Sd scos. cand am instalat aplicatii pe el, la 10-20 de minute ramaneam doar cu icon-ul iar cand dadeam click pe el imi zicea : aceasta aplicatie nu este instalata. Ce e de facut?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este ceva in neregula cu cardul. Trebuie formatat. Ai un adaptor ca sa-l conectezi la pc? Daca da, atunci conecteaza-l, intra in my computer, click dreapta pe card, format si dezactivezi quick format. Daca nu merge ma anunti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Jimtheghost):

Nu-l pot baga il telefon si sa conectez telefonul la pc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

App, daca il formatezi pierzi totul de pe el.
Si daca nici pc-ul nu il vede, adio card!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate sa fie un problem de pe telefon... pentru ca si mie s-a intamplat asa si când m-am schimbat telefon mergea foarte bine happy scuze daca nu am scris corect dar nu sunt romana si încă nu stiu sa vorbesc bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează