|

Am o problema cu un telefon Samsung galaxy express... fara sa ii fac absolut nimic, mi s-a blocat deodata imaginea iar eu i-am scos bateria si din acel moment nu l-am mai putut porni. Am incercat sa l las la incarcat, sa i scot bateria si sa o bag la loc, combinatia de taste ca sa intru in recovery mode nu functioneaza, nici nu stiu ce sa ii mai fac pentru ca nu porneste. Se poate sa fie o problema cu bateria? sau e altceva?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ok pentru inceput tii apasat pe butonul volum - butonul home si butonul de pornire toate 3 apasate in acelasi timp pana cand vibreaza telefonul daca vibreaza le dai drumu o sa intre el in dowload mode daca iti apare o imagine cu un avertisment dai volum + si o sa iti scrie dowload mode! daca nu intra nici in download mode clar ai o problema cu bateria!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu ce sa zic cred ca ori ai o problema cu softul telefonului ori cu bateria incearca sa il bagi in download mode daca intra acolo inseamna ca s-a dus softul trebuie resoftat daca nici acolo nu intra inseamna ca e bateria dusa! daca vrei sa te ajut in legatura cu resoftarea lasa-mi un mesaj pe TPU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Laurentiu340):

Multumesc pentru raspuns! Dar cum intru in download mode?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Laurentiu340):

Am incercat dar nu merge, tot nu porneste. Multumesc pentru ajutor, o sa fac rost de o alta baterie, sper sa mearga asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru babygirlg):

Cu mare plăcere sper sa rezolvi tu cumva happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează