| FanMJJ a întrebat:

Am o problema cu USB -ul nu imi mai merge, cand introduc stick-ul nu imi apare nimic la my computer, stie careva de ce? dau funda!

4 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Încearcă să-l introduci într-un alt port USB, în spatele unității centrale. Dacă tot nu răspunde, problema poate fi ori de natură software, în cazul în care sistemul nu recunoaște device-ul conectat prin usb, problemă care în majoritatea situațiilor este din cauza faptului că nu este instalat driver-ur corespunzător device-ului respectiv, ori de natură hardware: porturile USB nu „comunică" cu placa de bază sau USB device-ul este ars, sau are o problemă.
O seară bună! happy

| dorikut a răspuns:

Probabil stick-ul tau a cedat. Incearca totusi sa il conectezi la un alt port USB si eventual la un alt PC inainte de al arunca/trimite la service pentru garantie.

B-Bye! wave

| Laly_9351 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru.Cand introduceam stick-ul in computer nu imi aparea nimic si am incercat sa-l introduc in alt computer dar din pacate nu a mers nici atunci. Din pacate nu am nicio rezolvare la problema ta.Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

| Anastasia98 a răspuns:

S-ar putea sa nu-ti apara ori ca nu merge USB-ul ori nu e setat din telefon ceva ori trebuie instalat programul telefonului incerca ultimele doua variante. poate vei afla.bafta