|

Am o problema la calculator, cand il pornesc merge putin si se opreste. Am scos cablul de alimentare al procesorului, l-am pornit si nu s-a oprit iar atunci cand am pus cablul de alimentare al procesorului la loc s-a oprit dupa 2-3 secunde. Am scos si procesorul, nu are pini indoiti sau rupti. Cand l-am pus la loc s-a oprit si calculatorul. Trebuie sa schimb placa de baza sau procesorul?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este de la supraincalzirea procesorului, ai pasta termoconductoare aplicata pe procesor, ai sistem de racire/venitlator/cooler pus deasupra la heatsink-acea bucata de metal?
Daca nu mai poate fi si din cauza placutelor ram, incearca sa cureti cu o pensula fina, canalele unde intra placutele.
Revino cu mesaj daca nu a functionat,

| explică (pentru anonim_4396):

Da am cooler si am si pasta termo-conductoare. Dar am placa de baza cu socket am3+ si procesorul are socket am3 poate fi si asta o problema? Voi incerca acum sa curat canalele placutelor de ram.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Acum se opreste dupa cateva secunde chiar daca nu are procesorul alimentat si chiar si fara placutele de ram. Si am vazut ca era mult praf in canalele placutelor si le-am curatat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Marius_Popa_2000):

Poate fi problema de indata ce socket-ul placii de baza este am3+ iar procesorul am3, trebuie sa te uiti pe site-ul producatorului daca acel procesor pe care il ai tu este suportat de placa de baza, daca nu este o problema! Sfatul meu bun este sa-l duci tu sau parintii tai la un service specializat de calculatoare, ca sa ti-l faca ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Ok multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: