|

Am o problema la yahoo mail, ma loghez intru pe cont pe goole chrome pe pc, cand dau pe mail imi spune ' Au apărut probleme la autentificarea dvs.

Dacă întâmpinați în continuare probleme, contactați

serviciul pentru clienți ' nu inteleg de ce nu mai pot vedea mailurile ma ajuta cineva mersi? funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie la mailul lu nevasta-mea. Si aveam o gramada de conturi pe el. Contu de amazon, de ebay, de Netflix. Si dintr-o data nu m-a mai lasat sa intru. Ca a zis ca folosesc contul din alta tara, sau ceva de genu, si ca trebuie sa contactez nu stiu pe cine, la fel ca tine.
Problema mare este ca yahoo a inchis serviciul cu clientii, acum un an sau 2 nu mai tin minte exact. Ei nu mai au servicii cu clientii, sau asistenta pentru useri. Cred ca de cand au inchis si yahoo messenger daca nu ma insel, Ori atunci, ori acum 2 ani.
Ma rog, eu n-am mai putut sa il recuperez happy si am parola, am tot.
pur si simplu nu ma mai lasa sa intru pe el de pe nici un dispozitiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Loghează-te de pe un alt browser sau resetează/șterge cookie-urile din Google Chrome.
Dacă nu funcționează, asigură-te că n-ai activat o cheie de securitate pentru telefon (să accepți faptul că te conectezi de pe un alt device).
Altă soluție : https://login.yahoo.com/account/challenge/username?authMechanism=secondary&done=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2F&sessionIndex=Qg-- ( schimbi parola!)

Dacă cele de mai sus n-au funcționat încă, trimite la yahoo un feedback cu problema : https://help.yahoo.com/kb/account.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează