|

Am o problema. Un prieten si-a facut cont de facebook si prostu a pus adresa mea de email(n-are importanta cum si de ce). Problema este ca eu primesc mereu notificari de pe facebookul lui, am incercat sa ma loghez la el, nu stiu parola, sa dau recover imi cere numarul de telefon(care este al lui). Nu stiu ce sa fac sa imi stearga facebook-ul adresa de email din baza lor de date. Le-am dat mail, n-au raspuns. Exista o posibilitate sa ma loghez la el pe cont fara sa fie nevoie de numarul de telefon?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand deschizi emailul de la Facebook ca sa-l citesti, jos de tot este 'butonul' "să anulezi abonarea". Dai click pe el si te va dezabona de la aceste notificari.

Vezi imaginea http://imgur.com/xX8Aed7

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RareşTPUro):

Pe langa asta, vreau sa si imi recuperez adresa de mail sa nu mai aibe legatura mail-ul meu cu facebook-ul lui. Multumesc de raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gogu06):

In legatura cu asta, poate el sa-si schimbe email-ul din setarile contului de Facebook. Intrand la Setari si este acolo unde isi schimba numele, limba, parola si casuta de schimbarea email-ului. Dupa ce si-o va schimba, emailul tau nu va mai avea legatura cu contul lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează