|

Am o unitate foarte veche, careia din pacate nu ii stiu configuratia.

Aveam Windows XP pe ea.Am avut o problema, Se tot restarta inainte de a intra in windowsNu i-am dat de cap.Acum vreau sa o repar pentru a recupara niste poze foarte vechi, de care am mare nevoie.Din pacate, pe partea cu hardul nu ma descurc prea mult si chiar nu stiu care e cauza.si 15 minute daca ar merge m-ar fi suficient,

Uitati un filmulet asemanator cu problema pe care o intamin":https://www.youtube.com/watch?v=G8yCU0zyp4U

Va rog din suflet, sa ma ajutati.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai si nu iei nene hardul de pe el sa-l pui pe alt calculator sa salvezi pozele? Ai vreo retinere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am avut fix aceiaşi problemă şi l-am rezolvat în următorul fel (toate fişierele de pe ambele drivere sunt intacte) ai nevoie de cd cu windows îl introduci în calculator şi optezi pe repair system (using recovery console) acolo o să tastezi comenzi (după care apeşi enter) eu am folosit fixboot şi chkdsk după care la final comanda exit.
La mine au funcţionat te rog să mă anunţi dacă înâmpini alte dificultăţi în proces happy mult succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Divy):

Ca să fiu mai concret introduci CD-ul apoi apeşi pe un buton în ecranul doi (jos scriind Press anz key to boot CD) apoi vor apărea mai multe comenzi inclusiv cea de Repair căruia îi corespunde tasta R, deci apeşi şi va intra în consolă.
Acolo trebuie să introduci comenzile manual, începi cu fixboot, aici probabil va fi o întrebare la care va trebui să răspunzi apăsănd tasta Y (yes) apoi enter. Apoi comanda CHKDSK (enter după) şi în final comanda EXIT apeşi enter şi windows va rula normal big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut probleme pot fii foarte multe și complexe dar nu știu unde e problema la hard sau la soft dacă e la hard nu prea ai multe șanse de recuperare dar dacă e la soft ai putea avea șanse. Eu recomand să-ți faci un liveCD sau liveUSB (gen linux liveCD) sunt programe multe de creare liveUSB după ce ai creat bootezi pe usb sau cd și o să vezi hard-ul de pe care poți recupera datele dacă este bun hard disk-ul. Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează