| Adascalitei123 a întrebat:

Am primit un telefon de la o femeie mai suspicioasa si nu are incarcator, are pattern drept parola iar femeia mi-a spus ca nu o stie fiindca se jucau copii pe el sau ceva de genul oricum scuza parea mai suspicioasa decat femeia am dat resetare din fabrica la telefon si cand am intrat pe el sa ma loghez cu contul de google nu m-a lasat si notificarea care imi aparea a fost sa ma loghez cu contul legat de telefon si sunt 90% sigur ca este furat telefonul. Acum intrebarea mea este daca exista vreo metoda de a afla email-ul care este legat de telefon.
Poate reusesc sa dau de persoana legitima a telefonului.

Răspuns Câştigător
| GabrieloKg a răspuns:

Singura metoda este sa aflii IMEI-ul care cel mai probabil este pe spatele telefonului si sa il anunti pe grupuri din localitatea ta. Si spui, detin acest telefon IMEI XXTTTXX, a cui este.
Si daca se sesizeaza cineva, sa aiba factura la el doveditoare, etc.
il gasesti.
Daca nu, poate fi resetat ca si nou la un service de telefoane.
Sunt metode sa treci de logare, dar trebuie sa te uiti pe You Tube la tutoriale.

| Harfagre a răspuns (pentru GabrieloKg):

IMEI-ul ar trebui să-l afișeze telefonul singur, la comanda *#06#

| GabrieloKg a răspuns (pentru Harfagre):

Daca telefonul e blocat cu contul google cum e iPhone-ul, nu mai poate tasta nimic.

| Adascalitei123 explică (pentru GabrieloKg):

Am sa incerc sa fac asta

6 răspunsuri:
| Alex10535 a răspuns:

O metoda pe care am folosit-o eu ca sa trec de contul google a fost sa instalez software-ul telefonului pe calculator(il gasesti pe google daca cauti) instalezi odin pe calculator. Telefonul il inchizi de tot. Cand îi dai sa-l pornesti îi bagi cablu de incarcare si intra in modul download, apoi il conectezi cu un cablu la calculator, pe calculator deschizi odin bagi toate fisierele software-ului unde trebuie si îi dai start. Ti-l face ca nou. Poate nu ai inteles asa bine sau pare complicat, dar poti sa cauti pe Youtube si gasesti. Daca mai ai nevoie de ajutor, sunt aici. Daca vrei sa-ti gasesc eu software-ul telefonului spune-mi doar modelul si îti dau link

| Adascalitei123 explică (pentru Alex10535):

Da as putea dar nu vreau sa pastrez telefonul. Eu am deja unul si voiam doar sa vad daca sunt metode de gasire a proprietarului.