|

Am probleme cu computerul meu, el mege constant la 99% CPU, chiar dc nu am nimic deschis pe computer!daca dechid taskmanager uneori zice ca task manager foloseste like 50% din CPU, dupa ceva timp alte ceva, like la random, uneori alpicati care nu le am deschise si merg in backround.Am 4 GB ram si asta nu se intampla acu o luna, cred ca am un BitCoin Miner. pls help

Va rog spunteti posibile cauze si rezolvari pentru ele

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din task manager poti inchide procesele care-ti fac probleme.
Da restart la PC si vezi daca se comporta la fel. Daca da e posibil sa ai un virus( poate fi orice nu doar bitcoin miner)
Solutii de devirusare sunt mai multe:
- poti folosi antivirusul tau ca sa faci o scanare la pornire. Daca nu ai unul instaleaza Avast free.
- daca la scanarea cu un antivirus clasic nu descoperi nimic poti folosi utilitare antivirus gen Norton Power Eraser sau Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool. Eu le folosesc pe ambele periodic. Sunt utilitare antivirus. Nu se instaleaza. Nu intra in conflict cu sntivirusul tau. Le rulezi o singura data apoi le stergi de pe desktop.
- mai poti folosi si Malwarebytes pentru a fi sigur. Asta nu intra in conflict cu antivirusul tau dar nu poate fi folosit decat 14 zile atat cat tine varianta de incercare, apoi trebuie sa platesti.
Succes la devirusare.
happy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra in task manager la processes si vezi care dintre ele consuma cel mai mult din cpu, da si o scanare cu malwarebytes, e un anti-malware free si te poate scapa de musafiri ne doriti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru vidiinho):

E la random, uneori este task manager, uner AV-ul meu, like si chestii care merg in backround

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează