Folosesti adresa e-mail alternativa (si functionala) inscrisa de tine in setarile contului Yahoo, pentru cod de deblocare.
Daca nr. de telefon vechi mai este functionala, atunci poti primi pe el un SMS, cu cod de deblocare.
In lipsa uneia din cele 2 alrernative, contul nu va putea fi accesat, iar dupa cca. 6 luni de nefolosire a fi desfiintat.
Trebuie acces la vechiul număr. Introduci cartela înapoi în telefonul tău sau în alt telefon. Te loghezi la cont folosind acel număr, apoi din setări schimba numărul de telefon asociat acelui cont. Ștergi nr vechi, pui nr nou. Trebuia sa faci asta înainte sa schimbi numărul pentru ca acel cont este asociat la nr vechi. Dacă nu mai ai deloc acces la vechiul nr îți poți lua adio. Probabil îți trimite un cod de conectare pe nr vechi și hopa, ești blocat. Eu am pățit sa pierd accesul la un cont gmail din cauza asta. De atunci am învățat ca primul lucru pe care îl fac când îmi schimb nr : sa modific numărul în contul Google, Facebook și mai știu eu pe unde mai cere verificare cu cod trimis prin sms.