|

Am si eu o interebare daca cumpar un gtx 1080 cati ani ma pot juca pe setari high la 1080p? sau sa astept pentru ca am auzit zvonuri despre gtx 2080 ca apare in septembrie e adevarat

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Https://www.pcgamesn.com/nvidia/nvidia-volta-gpu-specifications
Ai mai multe informatii.
Banii oricum ii dam "degeaba" pentru ca in momentul in care iesei 2080, ia gandeste-te, dupa iese 3080 si tot asa nu? Nu o sa observi o megadiferenta intre cele doua, pana nu iese una nu putem decat sa speculam. Si cu ce te deranjeaza ca joci un joc cu 200 de fps pe maximum la 1080 si pe 2080 il joci cu 300? DIferenta va fi vizibila doar peste cativa ani (nu ma refer ca nu exista o crestere in performanta, ci diferenta vizibila clar va fi stabilita in timp). Tehnologia evolueaza si mereu o sa fi fortat sa dai banii "degeaba".

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te poti juca un numar exact de ani, deoarece nu stii ce cerinte o sa aiba jocurile respective. Totusi, daca te-ajuta si restul componentelor, pe high/maximum, sigur 2-3 ani n-o sa ai probleme cu majoritatea jocurilor. Orice GTX 1080 e foarte buna, dar depinde ce buget ai. Recomand PCGarage http://l.profitshare.ro/l/3783051 si daca vrei sa achizitionezi utilizeaza codul VCUHU9KS pentru reducerea de 1%.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Ai dreptate dar daca peste o luna se lanseaza gtx 2080 asi da bani degeaba eu nu am bani sa schimb placa din luna in luna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca da si 4k poti juca
Nvidia Volta release date
Early 2018 seems like the most likely release for Volta-based gaming cards, despite some rumour-mongers suggesting a release late this year.

Nvidia Volta specs
The professional-class Volta – the Tesla V100 – uses TSMC's 12nm FinFET design and the full GV100 GPU has 5, 376 CUDA cores. Imagine a GTX 2080 Ti with that.

Nvidia Volta price
Don't shoot the messenger, but it's possible the consumer Volta cards will push
prices up again. $699 for the GTX 2080? Not beyond the realms of possibility...

Nvidia Volta performance
We're too early in the release cycle for there to be any performance figures flying around, but we're hoping for greater efficiency and better w

eu unu as astepta dupa ia, dar faci cum vrei, placa se lanseaza cel tarziu anul asta sau in 2018

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai o sa ai 2 optiuni:
Cand apare 2080, o sa fie enorm de scumpa(i9 a aparut acum o luna sau 2, si acum costa 4000 de lei), plus ca ce se lanseaza la o distanta de timp asa de mica ca aceasta, nu are o performanta ridicata, iar in loc sa dai banii pe un GTX 2080 foarte scump, mai bine dai bani mai putini pe un GTX 1080(mai ales ca se va ieftini atunci).

Diferenta de performanta nu o sa fie asa mare, iti spun eu, dar faci ce vrei happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează