|

Am si eu o problema cu mouse-ul...este un mouse marvo g801 un mouse my low pentru gaming,este cumparat de o luna,uneori merge alte ori apare bine cunoscuta eroare "usb not recognized" imi apare in device manager cu semnul exclamari am dezistalat driverele le-am instalat din nou, mi-a mers pana ieri cand am facut un update la windows mai "masiv" (am win.10).Uneori merge in usb 3.0.L-am incercat si pe alt laptop si face exact la fel.ma gandesc oare nu primeste destul curent fiind bagat intr-un laptop?!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca are treaba curentul. Marvo totusi am vazut ca sunt destul de apreciate, chiar daca nu e Logitech sau Razer. Fa-ti un car de bine si returneaza-l mai bine. Ia un Redragon macar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Marvo e o firma slaba care nu tine la calitatea produselor. Defectele sunt chiar din proiectare si nici nu se mai pune problema sa fie un defect intamplator. Trebuie cautat alt model de mouse. Eu am mouse simplu Logitech care e aproape bun, nu e de gaming.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

L-am dus la magazin, baieti cuminti, l-au trimis la service...Acum au zis ca, sa vada ce raspuns primesc cu putin noroc poate iau bani inapoi sa cumpar altul de la alta firma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează