|

Am si eu o problema cu un monitor LG-E2250T!

Il pornesc 'merge', dau restart la pc 'merge' Daca il opresc si dupa cateva minute il pornesc, nu mai merge, ledul de power licare des si nu porneste deloc. Daca il pornesc dupa mai multe ore. de exemplu a doua zi, ce credeti 'Porneste' normal si mie teama sa-l mai opresc ca stiu ca trebuie sa astept pana a doua zi ca sa mai porneasca! Daca este pe aici vreun electronist, as dori sa ma ajute cu niste solutii de rezolvare, sau de la ce poate fi? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Surpriza! - nu e de la monitor! e de la pc - se incarca electrostatic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Gaard_Soren_1973):

Si daca ar fi asa, cum pot sa remediez problema, cablul de la pc (placa video gtx660) este DVI, alimentarea monitorului se face prin alimentatorul lui original care e extern, am fost si la un service care nu si-au dat interesul, au zis ca e de la bagheta de leduri, dar daca era nu se mai aprindea deloc, momentan ma chinui asa de pe o zi pe alta, Exista vreun truc cu eletrostatica asta? Am imprumutat un alt monitor tot pe DVI si nu aveam probleme!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Caz REZOLVAT cu monitorul meu de mai sus, singura problema a fost un condensator electrolitic de 100 microfar., 16v, de pe placa monitorului, era umflat, s-a vazut dupa ce l-am demontat, la baza lui avea acea umflatura. i-am schimbat si pe cei 3 grupati de langa mufa mama pentru sursa, care nu pareau sa aiba ceva rau! Imi pare bine ca am rezolvat problema, acum functioneaza normal, merge si revenirea din functia standby, e ca nou happy!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează