| prodan90 a întrebat:

Am trimis o cerere de prietenie unui fost amic cam nebunatic, acesta a acceptat, acum vad ca m-a scos din lista de prieteni și nu mai exista opțiunea de a-i trimite cerere de prietenie chiar dacă avem mulți prieteni în comun. De pe alt cont exista acea opțiune cu conditia sa avem prieteni în comun și avem. Cum a făcut știe cineva?
Multumesc

4 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Ai in setari optiunea de a alege cine iti poate da friend request.(toti, doar cei care au prieteni in comun cu tine, etc).

| Jassmina a răspuns:

Nu am inteles, ce vrei sa spui prin ti-a acceptat prietenia si apoi te-a blocat sau te-a desprietenit?

Evident ca nu-i poti vedea lista de prieteni, pentru ca exista o optiune persoanala, sa o tii ascunsa, sa nu ti-o vada nimeni.

| Lioana a răspuns:

Atunci cand trimiți o cerere de prietenie cuiva si acela ti-o respinge dispare pentru tine optiunea de a-i trimite inca o data cerere. Poate i-ai trimis o data cerere dupa ce te-a sters si a doua oara nu ai mai putut.
In acest caz optiunea de adaugare prieten reapare dupa 1 an.

| Nouvel a răspuns:

Dupa ce te-a eliminat dintre prieteni, a bifat si optiunea de a nu-i mai putea trimite cerere niciodata. Nu-mi mai amintesc exact cum se numeste, dar am facut eu asta odata. Se poate numai dupa ce stergi pe cineva din lista. Altfel, nu vezi optiunea.