| BigLike a întrebat:

Am un iphone 7 stie cineva cum se seteaza aparatul foto ca atunci cand folosesc camera pentru selfie eu sa fiu pus in evidenta iar fundalul din spate sa fie asa blurat, asa sa nu fie clar sper ca intelegeti la ce ma refer va rog cine stie sa imi dea instructiuni ofer funda thanks!

3 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

S-ar putea sa mearga doar la camera din spate lucrul asta. Nu am iphone si nu stiu prea bine. La Samsung, camera din fata nu face acel efect ci doar camera de pe spate.

| mihai69 a răspuns:

Poate cu vreo aplicație, ceva.
Din punct de vedere optic, NU poți.
Efectul pe care vrei să-l obții se cheamă „bokeh" (e din japoneză) - și se obține cu obiective cu distanță focală de la 50mm în sus, cu diafragma deschisă la maximum. Pe un aparat DSLR. Pe telefon, nu ai cum - obiectivul ăla pur și simplu nu are bokeh!

| BigLike explică (pentru mihai69):

One plus 5 are aceasta chestie la camera si m-am gandit ca si iphone 7 are, si sper ca ai inteles idea eu vreau sa stiu daca pot seta iphone 7 ca atunci cand fac un selfie sa ma evidentieze pe mine iar fundalul din spate sa fie asa neclar in ceata are un prieten one plus 5 si e tare faina aceasta optiune la camera. iti multumesc pentru raspuns