|

Am un laptop Lenovo g50-70 /i3 de 1.7 ghz/4 GB Ram/1 TB HDD/Placa Video Integrata Intel HD Graphic 4400.De un timp incoace toate jocurile trebuie sa le joc cu V-Sync on,daca il dau off apare acel screen tearing care e foarte enervant, la toate jocurile am aceasta problema, totusi v-sync imi manaca ceva fps din jocuri care e destul de important.La inceput nu aveam aceasta problema mergea fara problema aceleasi jocuri.Din cate stiu driverele sunt la ultimul update... poate cand intru in joc se schimba profilul care l-am setat la placa video dar nu cred.Va rog sa ma ajutati.Dau funda! Pls ajutor!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am cam acelasi laptop, numai ca e G50-80 cu i5 si placa video AMD 2 GB. Trebuie sa ai si tu placa video dedicata. Foloseste-o pe ea. Daca nu stii cum s-o activezi, cauta tutoriale pe internet, sunt foarte multe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Strepix):

Am doar placa integrata.Nu am si placa video dedicata dar nu cred ca e problema de la placa pana acum ceva timp mergeau jocurile fara v-sync on din joc.Ma refer ca trebuie sa dau v-sync on din joc ca sa scap de acel screen tearing.Nu am idee cum sa scap de el.sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru B3Tonita):

Reinstaleaza Windows-ul si vezi daca merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează