|

Am un Router Wifi Huawei HG655b ADSL de la RomTelecom si nu pot sa ma conectez cu tableta la wifi. Stau cu ea langa aparat si scrie "Prea departe". Oare nu l-am configurat bine?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De obicei routerele dau toate cam acelasi semnal, in timp ce unele tablete nu prind semnalul. Am avut si eu o tableta care nu prindea semnal, nici langa router, la altele am observat ca prind mai bine pe un canal, iar pe celelalte canale putin mai slab. Prin urmare, daca pe alte dispozitive wifi (telefoane, tablete, laptop) se prinde netul, inseamna ca routerul merge bine si problema e la tableta: - are partea de wifi prost facuta din fabrica.

Daca wifi-ul de la router nu se prinde pe nici un dispozitiv, atunci routerul e defect sau oprit. Daca problema e la router, fie trebuie schimbat router-ul, fie se poate folosi inca un router wifi conectat prin cablu la routerul RomTelecom (daca routerul RomTelecom da macar semnal prin cablu). Se poate folosi un router nou cu wifi, singur fara cel de la romtelecom, daca are intrare ADSL, altfel un router obisnuit fara ADSL poate fi folosit numai impreuna cu cel de la romtelecom.

1 răspuns:
| a răspuns:

Dacă prinzi cu telefonul atunci tableta e devină ar fi bine să încerci și în caz contrar să mă anunți

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează