anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am un Samsung Galaxy S4 GT-I9515.L-am luat nou in februarie 2015.
Am o problema cu el de aproximativ doua saptamani:se inchide singur.Nu se inchide la intervale regulate de timp sau cand baterie ajunge sub un anumit procent sau cand folosesc o anumita aplicatie, pur si simplu se inchide din senin.Pe langa asta,pentru a-l aprinde trebuie sa il bag la incarcat.
La inceput, se inchidea doar cand bateria era aproape descarcata(sub 15% sau sub 30%,nu mai stiu exact), apoi se inchidea aleatoriu.De cateva zile se inchide imediat ce il scot de la incarcat.
Ce pot face? Am incercat totul, am verificat totul.Bateria e proaspat schimbata, februarie-martie.Am schimbat cablul de la incarcator,crezand ca e problema la cablu.L-am scanat,am avut un virus, l-am sters.Am sters o gramada de fisiere inutile.Am verificat sa fie la zi cu toate actualizarile.In ultima instanta,l-am restartat,am revenit la setarile fabricantului, am pierdut tot de pe el.Nu stiu ce sa ii fac...
Ma puteti ajuta? M-am dus la un magazin de electonice, in speranta ca ma pot ajuta:"Telefonul e cumparat de la noi?" si mi-au zis ca il gasesc second hand cu 3 milioane...Ce sa fac? Ce sfaturi imi dati? Sa il repar,sa imi iau altul? Daca il repar si e cateva milioane reparatul peste o luna se poate strica altceva, daca iau altul dau 15-25 de milioane(depinde ce telefon) si stiu ca stau relaxat inca 2 ani.Cativa zic ca e de la baterie,unde mi-ar conveni sa iau o alta baterie.Dar daca iau alta si nu e bateria de vina...ce sa fac? Iau o baterie noua,il duc la reparatii,cumpar alt telefon?
Multumesc anticipat.
PS:Nu stiam ce sa aleg intre "tehnologie" si "telefonie", aceasta categorie mi s-a parut mai adecvata.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

S-a terminat garantia, si... atat a fost.
Mergi la un service de telefoane sa-ti verifice bateria si incarcarea.
Daca e bateria de vina, are si ea garantie daca ai cumparat-o noua, timp de 6 luni trebuie sa-l schimbe pe baza bonului si/sau facturii.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Sunt utilizator de 1 an de zile al lui s4, cumparandul la un pret destul de mare. Am vazut s4 la 500 de lei original sh.
Du-te la un service sa vezi daca mai poți rezolva ceva.
Daca te orintezi spre telefoane new ar fi :
OnePlus (am auzit ca sunt ffoarte buna si sunt din china )asteapta oneplus 5.
Samsung s6 edge ar fi o oportunitate din cauza ecranul unicat pe piață.
Iphone 6-7 design ok.
Motorola destul de bune telefoane.
Dacar ar fi sa ma orientez ar alege oneplus. Bafta.

| roxanadrl a răspuns:

Buna! eu mi-am schimbat bateria de curand, am cumparat-o de pe inowgsm.ro si mi-au dat garantie 12 luni pentru ea. Iti las link poate te ajuta. https://www. inowgsm.ro/baterie-telefon/1999-baterie-acumulator-originala-Samsung-galaxy-s4-iv-i9500-nfc-b600be-331.html