|

Are careva idee de ce imi sunt sterse unele raspunsuri? Era o intrebare gen " suma nr n folosind ciclul while in pascal", la care am raspuns scriindu-i codul algoritmului, iar raspunsul a fost sters. La alta intrebare despre instalarea windowsului, am raspuns ca nu e nevoie de rufus pentru a face un stick bootabil, ci trebuie ca stick-ul sa fie formatat ca ntfs si imaginea sa fie dezarhivata pe stick. Nu erau raspunsuri eronate sau contra regulilor site-ului, ci erau raspunsuri exacte.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La prima i ai rezovat omului tema... ilegalpe TPU
la a doua vb probabil de windows uri piratate... ilegal pe TPU

| explică (pentru suntserios):

Pe cea cu pirateria o mai inteleg, dar cea cu tema omului mi se pare o prostie. Poate omu are un profesor slab ca al meu, ne da lectia, ne da un exemplu, doua de exercitii, iar la tema ne da complet altceva.(si ne si asculta din ea). Barem din ce i-am raspuns eu retinea si el ceva, daca nu o invata asa, mot-a-mot, iar la ascultare stia si el ce sa faca la tabla. Dar oricum, mersi de raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru jonelx6):

Ce naiv esti... are un profesor mai slab, invata din rezolvarea ta...

era o lepra care nu avea chef sa isi faca tema si cauta fraieri pe net care sa o faca in locul lui

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Profesorul meu de info ne citeste din carte cand ne preda XD. Nu spun ca toti profii sunt slabi, doar ca unii sunt acolo doar pentru ca nu sunt altii.
Si revenind la exemplul meu, ne preda sa zicem functia if (la fel, citind din carte), dupa care scrie, tot din carte, un exercitiu rezolvat pe tabla, si ne lasa asa sa dam copy paste si aia e. Nu ne explica ce a facut, nimic. Si functia if acolo reprezinta cam 30% din program, restul e chineza (cel putin pentru ceilalti, eu invat de pe net). Mai ales daca pici la mate info nu din alegerea ta, ci pentru ca ai luat sub 4 la examen si nu erau locuri in alta parte (da, majoritatea au intrat cu 3-4 la mine in clasa), atunci normal ca nu intelegi nici lectia care ti-o preda, dapai sa faci si tema care nu are nici o legatura cu lectia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, sunserios are dreptate. Daca administratorii simt ca raspunsurile, desi corecte, incalca regulamentul, acestea sunt eliminate de pe site. Dar se poate intampla ca insasi intrebarea pusa sa fie contrara regulamentului, si atunci toate raspunsurile primite la acea intrebare sunt sterge, chiar daca nu au nicio vina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e stearsa intrebarea, raspunsurile dispar automat.
Ar fi buna pe TPU si o categorie cu teme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează