| EzioAuditoreDaFirenze a întrebat:

Are cineva mouse razer naga? Sau ati comandat vreodata de pe okazii.ro?

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Am comandat, am şi cont... Dacă vrei să fi sigur că nu te trage nimeni în piept, comanzi prin Fan Courier cu verificare colet. Asta înseamnă că, atunci când vine curierul, tu desfaci coletul, vezi că înnăuntru e produsul dorit şi nu o cărămidă, şi abia atunci plăteşti. Problema e că prin Fan Courier e cam 50 de lei coletul, aşa că nu se merită pentru un produs de 10-20 de lei de exemplu, aşa că tot prin Poşta Română trebuie să comanzi... Acolo desfaci coletul la ghişeu în faţa doamnei de-acolo.

4 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

Am comandat de pe okazii, prin posta romana si totul a decurs ok.Este important sa te uiti la calificativele celui de la care doresti sa comanzi, in functie de acestea te hotarasti daca merita sau nu.In general nu prea se pot da tepe pe okazii, deoarece chiar si prin posta, cand iti vine coletul iti vine cu o factura unde sunt trecute toate datele personale expeditorului.Cum a spus si angel prin fan curier este cel mai sigur, dar nu se merita decat atunci cand ai vreun produs in valoare de 100-150 lei macar sa zic, caci pentru un produs de 50 lei, sa dai alti 30 pentru curier.nu este prea convenabil zic eu.Bafta

| ShowTim3 a răspuns:

1.Nu.
2.Da si a fost totul ok.

| EzioAuditoreDaFirenze explică:

Intre timp am invatat si eu acum nu stiu la cine sa dau funda. Va dau voturi de inteligent folositor la toti si la funda ma mai gandesc.

| EzioAuditoreDaFirenze explică:

Si costa 354 sau 280 conteaza ce iau si scrie ca 12 lei trebuie sa dau in plus.