| MihaiDan97 a întrebat:

As dori sa-mi recomandati niste piese de calculator,deoarece vreau sa imi schimb calculatorul in vara asta.
Placa de Baza,Placa Video,Procesor, Memorie RAM(de la 4 GB in sus),Sursa,Hard-Disk,Carcasa etc.
Lasati linkul cand raspunde-ti, bugetul meu este 1800-2000 RON.

4 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Eu stiu de pe vremea cand Pentium 4 era cel mai bun calculator ca un coleg si-a configurat si montat el singur calculatorul si a iest cu mult in plus fata de cumpararea unuia gata montat.

Cu un buget sub 3500-5000 nu poti sa-ti faci singur calculator calumea.Laptopurile calumea si puternice is acuma undeva la 25 milioane, daca-ti iei desktop gasesti linistit unul bun si rapid la 18-20 milioane dar dacal configurezi tu, nu ajungi nicaieri.Gandeste-te ca doar o placa video ajunge undeva la 5-6 milioane in cel mai bun caz si uite ca ai ramas fara un sfert din buget si abia ai 1 piesa.E ca si cum ai vrea sa-ti asamblezi tu singur o masina, una second intreaga o gasesti mult mai ieftin.

| supermamici a răspuns:

Daca te grabesti prinzi oferta de saptamana asta de la eMAG: http://bit.ly/promotie-componente-25-cadou

Răspuns utilizator avertizat
| SpecialistIT a răspuns:

Salutare.

Uite recomandarea mea la doar 1855 lei: http://www.mediadot.ro/wishlist/30086/
Ce ti-am pus aici? Avem in primul' rand o carcasa sa-ti gazduiasca monstrul si desigur o sursa calitativa, rece si silentioasa, certificata 80 Plus care-ti va duce sistemul fara probleme. Ai 4GB ram care-ti sunt arhisuficienti orice ai face (daca doresti, poti pune aceasta memorie de 8GB: http://www.mediadot.ro/memorii/memorie-spectek-ddr3-8192mb-1333mhz-pc10600 ), ai un hdd de generatie noua, pe SATA3 cu 32mb cache si 7200rpm foarte rapid si fiabil, ai o placa video ok de gaming pe care te vei putea juca linistit o gramada de jocuri (daca doresti, poti face un efort pana la asta: http://www.mediadot.ro/......overclock/ care este mult mai rapida). Ai un procesor six-core perfect, foarte rapid si performanta si normal o placa de baza care sa-l suporte.

Mare atentie la ITG ala, fii atent in linkul lui exista un voucher, pe scurt, vrea sa te pacaleasca si sa te insele, sa faca bani de pe spinarea ta, recomandand gresit configuratii. Nu il lasa sa-si bata joc de tine.

Alte avantaje la sistemul meu ar fi: la MediaDOT ai ansamblare GRATIS a calculatorului daca nu te pricepi foarte bine la componente sau pur si simplu nu ai timp. Tot GRATIS ai si update de bios la placa de baza, un lucru pe care ti-l recomand cu tarie.

Ma bucur ca am putut sa te ajut. Sa te bucuri si tu de configuratie.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma cauti.

Bafta si multa sanatate!