|

Asta seara cand am deschis laptop-ul si am dat enter in start sa imi apara sa scriu parola, pc-ul s-a blocat, aparea doar imaginea destop simpla si nu mai mergea nicio tasta. Am incercat sa inchid clapeta la laptop si sa o deschid, poate poate isi revina. Tot asa aparea. imaginea simpla blocata. De cateva ori am incercat sa inchid din buton dar cred ca tineam apasat prea putin, pentru ca intra in stand-by probabil, cand deschideam pc-ul imi aparea exact unde a ramas. Pana la urma am rezolvat pentru ca am tinut butonul apasat vreo 7-8 secunde si s-a inchis total pc-ul, cand l-am deschis nu am mai avut probleme. Ce a fost?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Laptop-ul NU este PC, cum nici masina nu este elicopter.
2. La calculator (PC) sau la laptop, cand "ingheata", trebuie sa-l re-pornesti. La PC repornirea fortata se poate face prin apasarea butonului "Reset". In lipsa, se tine apasat lung butonul de pornire, pana ce sistemul se opreste, dupa care se porneste din nou.
3. Inchiderea capacului laptopului pune sistemul in modul Standby (mod de asteptare, nu se inchide complet), eventual hibernare sau oprire totala (daca functia butonului este re-definit in acest sens).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windows 10 presupun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este nimic grav! Pur si simplu se mai blocheaza din cauza sitemului.E ceva normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie asta, ai grija cum il ingrijesti(adica sa stergi praful de pe el) pentru ca intra in sistem, ori este virusat sau prea vechi laptop ul, chestii d astea nu se intampla cateodata.
Daca acest lucru persista, eu zic sa te duci cu laptop ul la un service

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează