|

Atunci cand introduci o caseta in video si pentru cateva secunde apare pe ecran "A. Tracking" inseamna ca aparatul video urmareste cumva caseta sau ceva? Ce tot face?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună! Întrucît caseta video Vhs este foarte veche si banda este demagnetizată, pe ecran apare mesajul tracking inseamnă ca tu trebuie sa apesi pe butonul telecomenzii sau al video casetofonului unde scrie Tracking sa îmbunătățești calitatea si claritatea imaginii înregistrate pe videocasetă, cel mai bine curăță i capetele si rola presoare din video după fiecare utilizare, intrucit casetele video ca si benzile de magnetofon sunt foarte vechi, ele cand sunt rulate pe video lasă mizerie pe role pe ghidaje si pe capete, si din cauza asta imaginea este distorsionată, are video capetele, ghidajele si rola presoare aia de cauciuc, murdare. Ce video ai? Ce marcă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am și eu aceeași problemă cu gramofonul când încerc să-mi ascult discurile din perioada interbelică. De nervi îmi pun jobenul, chem o birjă și mă duc să beau o bere la grădina de vară.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează