|

Baaa ajutor,al naibi de laptop,deci cand il pun pe sleep,adica cum sa explic ii lipesc ecranul pe tastatura,se pune,cand il ridic, BLACK SCREEN...STIEE CINEVA CUM SA REZOLV MARE FUNDA CE-I DAU. P.S Laptopul are cam 1 an, dar...ma joc pe el 14/24

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta la setari, ce sa se intample la inchiderea capacului.
Poti seta sa se opreasca, sa nu se intample nimic, sa intre in hibernare sau in standby.
Pentru un laptop care se poarta in diferite locatii, cel mei bine este oprirea sau hibernarea.
Daca lucrezi cu el in continuu, dar doresti sa pleci de langa laptop doar pentru cateva minute, atunci standby este mai potrivit, eventual sa nu se intample nimic.

In starea actuala, probabil laptop-ul tau este setat pe hibernare, de unde isi revine la apasarea scurta a butonului de pornire.
Din starea standby sistemul "se trezeste" la miscarea mouse-ului, touch pad-ului sau la apasarea unei taste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adica atunci cand il pui in sleep se inchide ecranul dar laptopul inca merge, vrei sa-l deschizi si nu ia nicio comanda, trebuie sa tii apasat pe power cateva secunde sa se opreasca si abia dupa il poti deschide, nimic mai simplu, reinstalezi windowsul, asa am patit si eu cu al meu si doar asa l-am rezolvat. Incearca sa nu mai umbli la 'what closing the lid does' in setari adica nu mai modifica parametrii pe acolo gen sa nu faca nimic sau alte alea, am observat ca si eu dupa ce m-am jucat acolo a inceput sa faca pe inteligentul cu mine si acum ca n-am mai umblat acolo, nici nu mai umblu ca am prea multe pe C sa reinstalez windowsul in caz de reapare problema laughing.
Problema poate fi rezolvata sau nu insa sunt mai multe sanse sa se rezolve, cunosc pe cineva ce nu a reusit sa-si rezolve problema sub nicio forma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu patesc asta si nu am gasit vreo solutie.
Acomodeaza-te cu modul hibernare, el este similar, doar ca are un timp mai mare de deschidere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat