|

Bah TPU-ule, cand downloadez ceva incepe sa imi scada viteza de download cu timpul. incepe cu cativa GB si dupa pestcateva minute downloadeaza cu 100kb/s

Ce sa fac

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ma indoiesc ca e de la net.Depinde de unde ei downloadul, daca esti pe Wi-Fi poate fi restrictionat de la router sau mai sunt unele programe pentru windows parca, care puteau restrictiona accesul tuturor la o viteza josnica si luau ei toata viteza. Mai e inca ceva, unel programe au prioritate mai mare la latimea de banda si pot ''fura'' de la celelalte programe care se folosesc (in cazul tau downloadul) si il pune la ei sa bage suficient.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Fai un upgrade la net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt multe cauze posibil in cele mai multe cazuri sa fie banda de internet a providerului mica sau a abonamentului tau, servarul de pe care descarci daca e din Romania este mai rapida, daca e din alta tara poate sa fie mai lenta sau cat de accesat este serverul posibil sa fie supra solicitat si imparte la fiecare viteza egala sau posibil sa cada sau sa restrictioneze noi accesari pana la eliberare si altele (programe, virusi, ad-on-uri, extensii browser).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează