|

Buna.Am cumparat o baterie externa E-boda power 100, care are o capacitate de 2000mAh.Am pus-o sa se incarce pentru prima data, insa desi am lasat-o toata noaptea, nu a facut acest lucru.Am observat acum ca ledul rosu sta aprins cam un minut dupa ce o conectez la priza/la laptop.Ce as putea face?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

S-o trimiti urgent, inapoi de unde ai luat-o. Ia legatura cu ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce ai putea face in legatura cu ce? Cu ledul rosu? Pai nu ne-ai zis. Nu functioneaza bateria? Asa tare te deranjeaza ledul incat e o problema? Daca functioneaza nu baga in seama ledul. Daca nu functioneaza bine inteles trimite-o inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ledul rosu ar trebui sa fie aprins la incarcare, dupa ce e incarcat ar trebui sa fie aprins ledul albastru... Posibil sa fie defect acumulatorul tau sau sa ai curentul de incarcare prea mic, daca incarci la pc/laptop folosesti usb-urile din spate sau un incarcator de telefon de 5v si 1A.Eu am luat un acumulator de asta acuma seara si l-am pus la incarcat, pe mufa de incarcare daca-l conectez la pc e rosu si pe cea de iesire cand l-am conectat la telefon e albastru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce am scris mai sus e ce scrie pe instructiunile de folosire, dar daca se comporta ca si acumulatorii externi Freeman cat timp se incarca ar trebui sa palpaie ledul rosu si cand e full incarcat ar trebui sa arda continu.Inca nu am reusit sa-mi descarc acumulatorul meu extern sa vad efectiv ce si cum.La laptop incarci acumulatorul numai cat timp laptopul e pornit, cand ai inchis laptopul incarcarea inceteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci am reusit sa-mi descarc acumulatorul propriu E-boda power 100, pana s-o stins ledul albastru, dupa care l-am pus la incarcat cu incarcator de mobil si undeva la 8 ore si ceva s-a stins ledul rosu, deci s-a incheiat incarcarea.Deci verdictul la tine e ca acumulatorul e incarcat si de aia se stinge ledul rosu.Cel mai bine fa un test incercand sa incarci un smartphone, daca se aprinde ledul albastru si arata incarcare acumulatorul functioneaza corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am acelasi model de baterie siveu nu am led rosu... Bag-o la iblncarcat cu in incarcator de max 1A la incarcator si las-o 12ore de 3 ori...desigur daca nu poti sa o duci inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează