| aannddrreeaa a întrebat:

Am cumparat o baterie externa E-boda power 100, care are o capacitate de 2000mAh.Am pus-o sa se incarce pentru prima data, insa desi am lasat-o toata noaptea, nu a facut acest lucru.Am observat acum ca ledul rosu sta aprins cam un minut dupa ce o conectez la priza/la laptop.Ce as putea face?

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

S-o trimiti urgent, inapoi de unde ai luat-o. Ia legatura cu ei.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ledul rosu ar trebui sa fie aprins la incarcare, dupa ce e incarcat ar trebui sa fie aprins ledul albastru... Posibil sa fie defect acumulatorul tau sau sa ai curentul de incarcare prea mic, daca incarci la pc/laptop folosesti usb-urile din spate sau un incarcator de telefon de 5v si 1A.Eu am luat un acumulator de asta acuma seara si l-am pus la incarcat, pe mufa de incarcare daca-l conectez la pc e rosu si pe cea de iesire cand l-am conectat la telefon e albastru.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce am scris mai sus e ce scrie pe instructiunile de folosire, dar daca se comporta ca si acumulatorii externi Freeman cat timp se incarca ar trebui sa palpaie ledul rosu si cand e full incarcat ar trebui sa arda continu.Inca nu am reusit sa-mi descarc acumulatorul meu extern sa vad efectiv ce si cum.La laptop incarci acumulatorul numai cat timp laptopul e pornit, cand ai inchis laptopul incarcarea inceteaza.

| FlorinCiokan a răspuns:

Ce ai putea face in legatura cu ce? Cu ledul rosu? Pai nu ne-ai zis. Nu functioneaza bateria? Asa tare te deranjeaza ledul incat e o problema? Daca functioneaza nu baga in seama ledul. Daca nu functioneaza bine inteles trimite-o inapoi.

| Muresan_Marius_Ioan_1975 a răspuns:

Deci am reusit sa-mi descarc acumulatorul propriu E-boda power 100, pana s-o stins ledul albastru, dupa care l-am pus la incarcat cu incarcator de mobil si undeva la 8 ore si ceva s-a stins ledul rosu, deci s-a incheiat incarcarea.Deci verdictul la tine e ca acumulatorul e incarcat si de aia se stinge ledul rosu.Cel mai bine fa un test incercand sa incarci un smartphone, daca se aprinde ledul albastru si arata incarcare acumulatorul functioneaza corect.

| StefanTalica a răspuns:

Am acelasi model de baterie siveu nu am led rosu... Bag-o la iblncarcat cu in incarcator de max 1A la incarcator si las-o 12ore de 3 ori...desigur daca nu poti sa o duci inapoi.