|

Buna, am descarcat un 'patch' dar mai mult un virus, bun, am curatat tot cu malwarebytes, am restartat pc, toate bune si frumoase pana sa intru pe net [folosesc mozilla firefox] si am ca pagina de start altceva in afara de ce aveam eu, cand deschideam o fila noua aceeasi tampenie, am reinstalat mozilla firefox si aveam o pagina goala ca pagina de start, in sfarsit, deschid o noua fila, iar dau de site-ul ala, ok, intru in google chrome, iar site-ul ala.

Inainte, fara sa ma duc pe google scriam in bara de sus ce aveam de cautat dar acum cand fac asta imi da rezultate de pe motorul lor de cautare care este foarte naspa, cum pot sa readuc totul inapoi? cu system restore ar merge?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearcă in modul următor:
-La Mozilla Firefox: Unelte/Opţiuni/General, la Când Firefox porneste bifezi Arată pagina mea de start, la Pagina de start scrii http://www.google.ro şi dai OK.
-La Google Chrome: Personalizare/ Setări si la Cautare alegi Google.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioandelasal):

Am facut asta, nu a mers, de disperare am luat pc-ul la controlat cu tot ce a veam, malwarebytes, apoi cu search si cautam fisierele din acele programe, am sters din windows de peste tot de unde am gasit, am reinstalat firefox si acum imi merge ca nou...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi ca a intrat la setari si ti-a modificat pagina in loc de fila noua a pus adresa lor. Intra in setari la firefox. Da probabil ca ar merge dar nu are rost fiindca e simplu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează