| AstroNoot a întrebat:

Am inceput sa-mi strang bani pentru un upgrade la GTX 1070.Parintii au zis ca sunt de acord,dar au zis ca daca le gasesc un argument bun pentru care vreau sa iau placa video, in afara de performantele mari in jocuri, deconteaza ei.Help?

5 răspunsuri:
| Gabi281 a răspuns:

Poti sa le spui ca asta te motiveaza la invatatura, ca vei avea note mai bune sau daca ai deja note bune le poti spune ca meriti si tu destindere.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu exista un argument bun, e un moft pentru a te juca... Nu o sa te ajute cu nimic in adevaratul sens al cuvantului, ba mai mult, dupa ce te poti juca orice o sa-ti scada si interesul pentru scoala si alte activitati, deci mai mult te incurca, cum ai putea sa minti ca o sa iei note mai mari dupa? Iti garantez eu ca notele o sa se duca doar in jos. Daca chiar o vrei, ia note mari la scoala anul asta, lucreaza toata vara care vine sa faci si tu macar jumatate din pret si atunci poti sa ceri parintilor inca jumatate sa ti-o iei.
Placa aia video e cat un PC nou cu performate medii, si e doar o componenta, dupa o sa ceri si un i7?

| AstroNoot explică (pentru CuriousStuff):

Am lucrat in timpul liber la un magazin de calculatoare, si am facut rost de un i7 moca laughing)

| Nimeni10 a răspuns:

Mie mi-ar fi rusine sa cer de la parinti bani sa cumpar placa video, mai bine te angajezi undeva, daca ai 18 ani.

| AlexandRu_LlexuTzu_1977 a răspuns:

Salut! Un pc cu o placa video buna e ideal pentru jocuri. Filme etc etc... Poti sa le zici ca o sa inveti mai bine. Ca o sa ai rezultate bune la invatatura. Si ca nu vor fi dezamagiti de decizia luata. FUNDA?