|

Buna,am incercat sa ma logez pe browser la contul meu de iCloud si mi-a aparut asta:ID-ul dvs. Apple este utilizat pentru autentificare pe web in apropiere de Bucuresti, dar eu nu sunt din Bucuresti.Ce fac, permit accesul?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde care ti-e IP-ul public pe care il geo-localizeaza Apple. E posibil sa nu ai public pe device, sa fii intr-o retea privata (RCS face asta si pe fix pe rezidential in mod implicit) si de-abia dupa cateva hop-uri sa iesi efectiv in Internet.

| a răspuns:

Hello. Stai linistita, problema este de GPS. Uneori o mai ia razna, si arata alte orase. Daca GPS-ul te inregistrase ca fiind in Bucuresti, desi nu erai, la momentul logarii tale pe browser, de aceea ti-a dat eroarea. Zi faina!

| a răspuns:

Daca scrie data și ora când e utilizat contul pentru logare și e același cu al tau ești tu, se mai întâmplă erori din astea, și eu când mai intru pe Facebook tot la fel primesc notificare, dar sunt eu ...pt că îmi arată dispozitivul de pe ce sunt conectat, și nu ar putea sa fie o alta persoana din alt oraș cu același telefon ca și al meu sau al lui Dumneavoastră.