| T11 a întrebat:

Buna, am nevoie de ajutor urgent! Am vrut sa fac un switch de conturi pe messenger si am introdus e mailul si parola contului dorit si am apasat din greseala sa se salveze numele contului care era logat pe messenger. A fost creat un cont nou cu numele nou dar cu parola si emailul contului vechi si acum nu mai am acces la contul pe care am vrut sa ma loghez deoarece e mailul si parola corespund cu contul nou. De mentionat contul vechi inca exista. Cum ma pot conecta iar la el? Ajutor va rooogggg

Răspuns Câştigător
| andreimpwr a răspuns:

Poți schimba datele contului nou. Intri in setări, apoi la informații personale. după care înlocuiești adresa de e-mail, sau numărul de telefon. Apoi te poți conecta înapoi la contul vechi.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai trebuie sa iesi din cont.
Dupa de-logare iti va cere din nou numele si parola.

Poti intra in conturile tale de Facebook de pe un calculator (prin browser) si scrii la setarile ambilor conturi cu e-mail, nr. telefon si parola dorita.

Mentionez ca, regulamentul FB interzice sa detii doua conturi (cu date de identificare comune, cum sunt nr. de telefon sau e-mail).

| T11 explică (pentru Bula):

Ok multumesc

| Bizon95 a răspuns:

NU exista sa faci doua conturi pe acelasi email, pentru ca nu s-ar mai putea face distinctia intre conturi, poate, POATE, numai daca contul de dinainte a fost sters... DEFINITIV (nu doar dezactivat)

deci, tu gresesti ceva, MULT MAI DUR