| Alleex14 a întrebat:

Buna, am niste probleme cu mouseul din windows. Vad ca tot imi apasa butonul de la rotita de la mouse ca sa tot dau scroll mai rapid sau cateodata nu pot apasa click stanga. Se poate sa fie de la windows, ceva e stricat, sau chiar nu stiu. Mouseul e in regula, chiar si pointerul de la laptop tot asa face.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Si eu am intalnit asemenea probleme cu mouse-uri: pe unele sisteme faceau diferite figuri (nu functionau butoanele, rola, sarea aiurea si activa la intamplare tot feluri din meniu etc.). Daca am pus pe alt sistem, acolo functionau. Daca am schimbat mouse-ul, a fuctionat bine, dar dupa 2-3 saptamani a inceputiarasi sa faca figuri (altele ca cele anterioare). Schimband inapoi mouse-ul vechi, iarasi a functionat un timp, dupa careiarasi a inceput sa faca figuri.
Am sters si reinstalat driver-ul mouse-ului, problema nu s-a rezolvat.
Curios a fost ca, dupa restartare fiecare mouse a functionat cateva ore inainte s-o ia razna...

| sierra1 a răspuns:

Schimbă-l, cât să coste unul, 10-20 lei?

| SkyWaves a răspuns:

Cred ca stiu care e problema :cred ca nu este bine conectat sau are ceva mouse-ul. Windows-ul nu are legatura cu asta

| Alleex14 explică (pentru SkyWaves):

Nu are legatura moseul, merge perfect,, chiar e nou, din windows e ceva de care nu-mi dau seama

| Alleex14 explică:

Sau ceva de genul: Hi, so i had this problem with the mouse pointer, it just presses the middle button on my mouse to scroll and my left click doesnt work sometimes. Cant click on anything sometimes. So i reinstaled my windows and i had no prblems till now, so i think its somethig from windows that is broken, my mouse is working properly and my pointer from laptop does the same thing, what can i do?

| Alleex14 explică:

Acuma vreau sa-i pun windows 7, aveam windows 10. Tot incercam sa raspund pe aici dar nu ma lasa nici cum pointerul, i-am dat restart si tot crash imi da, service_nu stiu ce
Revin cu detalii

| TPUser123 a răspuns:

In caz ca folosesti mouse-ul de mult timp, iti recomand sa testezi unul nou, nu prea cred ca are cum sa fie de la windows, sper ca te-am ajutat, fundita?

| Alleex14 explică (pentru TPUser123):

Am incercat cu vsiechiul mouse si tot asa, si pointerul de la laptop tot asa face