|

Buna! Am o mica problema. Vreau sa imi iau un telefon nou, mai exact Samsung Galaxy A5 (2016),care pe eMAG e in jur de 1400 de lei. Dar ma uitam pe OLX si am gasit un anunt promovat, in care pretul telefonului era cu aproximativ 200 de lei mai mic. Telefoanele erau vandute de o doamna care detinea mai multe anunturi cu astfel de gadget-uri si care avea si garantie la ele. Din poze aratau pormitator, cutiile erau sigilate si actele pareau in regula. O sa las aici un link (https://:///......6gN78.html ) sa va uitati va rog si sa imi spuneti parerea vostra. Pare ok? Oare e vreo replica fake care nu va functiona?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, mai ales ca link-ul nu merge deoarece nu este complet, insa eu nu as avea incredere in cei de la OLX. Odata nu mai aveam prea mult si imi luam teapa. Era un telefon Samsung Grand Neo parca la 300 lei si am sunat sa intreb daca oferta este valabila (scria ca telefonul este nou) si avea de fapt ecranul spart.Pentru 200 de lei nu m-as increde in nimeni, cel mai bun este produsul nou.

| explică (pentru anonim_4396):

Https://:///......6gN78.html Merge acum?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce sa il iei dintr-o sursa nesigura chiar daca este mai ieftin? Te zgarcesti la 200 de lei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru 200 de lei stai sa te gandesti?
Cand mi-am cumparat S6E, SH era undeva pe la 2.100 RON, si nou nout 2.350, l-am cumparat nou-nout, ce este nou asa ramane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti atent la promotii il poti gasi si nou mai ieftin http://bit.ly/2mhObJ6

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează