anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, am o nelamurire.Imi poate explica si mie cineva ce inseamna playstation modat?

Răspuns Câştigător
| Fcsb_Daniel_2000 a răspuns:

Modarea unui Playstation presupune o anumita modificare (resoftare) adusa consolei pentru ca sa poti rula si joci care nu sunt originale deoarece consolele ce nu sunt modate nu permit decat rularea unor jocuri originale. O metoda ce se foloseste in astfel de cazuri este Jailbreak ce contine un stick usb prin care poti rula toate jocurile pe care ti le doresti chiar daca nu sunt originale. Modarea unei astfel de console Playstation costa intre 100-300 ron in functie de zona in care locuiesti si parerea mea este ca ar fi mai bine sa achizitionezi un Playstation ce este deja modat deoarece scapi de niste cheltuieli ulterioare.

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Modarea la teorie are scopuri "bune" anume sa facem backup la jocurile noastre ca sa nu stricam disc-ul. Practica e alta. Putem descarca jocuri pirat de pe internet si sa nu platim ce jucam.
Temporar ps4 nu se poate moda.
Ps vita se modeaza doar daca vrei jocuri de psp.
ps3-ul se modeaza si modarea costa intre 150 lei pentru modelele fabricate inainte de 2011 si 400 lei pentru cele fabricate dupa 2011.
la ps2 toate se modeaza. Cele dupa seria 7xk+ doar cu cip, undeva la 80 lei, iar cele inainte de seria 7xk si inclusiv unele din 7xk se pot moda atat cu cip cat si cu card(30 lei).
la ps1 si psp toate se modeaza temporar sau permanent.

| manelgucci a răspuns:

Dar daca imi modez ps2 pot rula gta 4?

| AlkataZ a răspuns:

Si modarea unui playstation permite sa te joci jocuri care nu sunt pe CD-urile originale de PS... Poti lua jocuri direct de pe internet (pentru ps-ul respectiv) le zgaraii pe cd si te joci... de indicat este sa gasesti un ps modat cu cip si nu cu card sau stick pentru ca astea necesita ceva programe speciale pentru a zgaraia un joc si a il face boot-abil pentru ps