| Fyo98 a întrebat:

Am o problemă, am un tv Samsung Led Smart pe care nu mai pot accesa pagina filmeonlinebiz in conditiile in care pe telefon pagina funcționează perfect, în afara de asta si la alte pagini întâmpin diferite probleme pe tv :reclame, virusi sau pur si simplu nu se deschid! Mentionez ca am incercat să îi dau actualizare dar imi arata ca nu a găsit nimic "nou"... Heelp, ce pot face? Era pagina mea favorită si mai ales acum in plina pandemie de coronavirus cand stam acasa. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AlexMh a răspuns:

Acea probleme cu reclamele este ceva ce ti-ar fi aparut si pe PC daca nu ai fi avut protectie (un antivirus sau un adblocker). Daca in cazul precizat nu ti-ar fi aparut pe PC, atunci cu siguranta ai sistemul de operare al TV-ului virusat si trebuie facuta o resoftare, nu se rezolva nimic prin "update". Prin resoftare se formateaza complet "memoria" TV-ului. Eu iti recomand un Google Chromecast macar, daca nu un Amazon Fire Stick. Primul iti reda pe TV ce ai si pe telefon, practic iti face o imagine-oglinda, iar al doilea e incarcat cu zeci de programe dedicate pentru filme si seriale. Stima!

| Fyo98 explică (pentru AlexMh):

Cum il pot resofta? Google Chromecast de unde il pot descărca si bănuiesc că pe telefon nu?

| AlexMh a răspuns (pentru Fyo98):

Cauți ROMul pe site-ul producătorului pentru tvul tau daca exista. Așa îl resoftezi. Google Chrome asta e un dongle, un dispozitiv care îl cumperi și îl bagi in TV ca să comunici cu telefonul.

| Fyo98 explică (pentru AlexMh):

Mersi!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa stergi toate antecedentele (istoric-ul) din browser (cookie-uri, pagini memorate, antecedente etc).
Daca nici asa nu functioneaza, atunci ramane resoftarea.

| Fyo98 explică (pentru Bula):

Am sters tot, nimic ...Ms!