| Morcan_Adrian_1994 a întrebat:

Buna am o problema la care nu gasesc rezolvare va rog sa ma ajutati. Am internet de la RDS am cumparat un router pentru wifi am pus tote cablurjle dupa instructiuni a mers o saptamana dupa o vreme mai deosebita s-a ars routerul care l-am primit de la ei or veni la schimbat si am verifucat sa vad daca merge netul calcu s-a ars si el de la vreme am folosit laptopu prin wifi surpriza laptopu sa conrctat prin wifi dar prin cablu nu imi zice ca e limitat si nici cu telefonul nu ma pot conecta prin wifi. Merge doar laptopu dar numai prin wifi. Si nu inteleg de ce nu merge telefonul sau sa mearga prin cablu. Va rog sa ma ajutati.

4 răspunsuri:
| tril a răspuns:

Firma in sine (RDS) e buna. Dar nu inteleg: cum "s-a ars" routerul? Ai variatii de tensiune?
Eu am tot RDS dar router luat cel mai ieftin din magazin. Nu am probleme.

| Morcan_Adrian_1994 explică (pentru tril):

Sa ars din cauza la vreme. Socuri de curent

| tril a răspuns (pentru Morcan_Adrian_1994):

Atunci, ai nevoie si de un stabilizator de tensiune.

| Valentina220033 a răspuns:

Păi nu prea ma pricep dar eu una cred ca ar trebui sa îți bagi net cu altă companie, sau sa nu îți mai dea cei de la "RDS" sau cum spui tu router si ar trebui sa îți vineri un router nou de la altă firmă, poate ceva mai scum...
1. dacă schimbi routeru si nu mg e varză
2 dacă schimbi compania și e tot varză... Am o soluție... Dă foc la casă sau mutate in Laponia (poate Moș Crăciun are ceva mai mult net ca tine)