| DianaAlexandra2003 a întrebat:

Buna.

Am o problema. Mi-am formatat/resetat telefonul Huawei y5ii vineri seara. Problema este legata de contul de gmail. Dupa ce trec adresa si parola(sunt sigura ca sunt corecte) mi se afiseaza un mesaj "Conectati-va folosind unul dintre conturile proprietarului pentru acest dispozitiv". Eu mi-am schimbat parola la gmail dupa formatare pentru ca o uitasem si aveam nevoie de gmail obligatoriu ca sa imi pot deschide telefonul iar contul este acelasi pe care l-am folosit si inainte de formatare si este contul meu.Va rog sa ma ajutati, am nevoie de telefon. Stiti si voi cat de important si folositor este telefonul in ultima vreme. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Pe calculator cu ce parolă te conectezi? Tot cu cea veche sau ai schimbat o si acolo, vezi ca daca le tot schimbi mereu nu te vei mai putea conecta deoarece i ti blochezi contul, si la cate atacuri cibernetice au tot fost cei de la google i au masuri de sigurantă si i ti blocheaza ei contul, fi foarte atenta si nu te juca cu asa ceva, parolele nu le schimbi decat in cazul in care ti o sparge cineva, un hacker, dar daca parola ta nu a fost spartă, si tu ai introdus o gresit sau ai tot schimbat o atunci este problema ta, si ca sa o resetezi parola ai nevoie de datele cu care te ai conectat cand ai facut o. Si inca ceva, daca tot resetezi aiurea telefonul o sa il bulesti, se duce softul, acum ori i ti amintesti vechea parolă ori ai stricat telefonul, si trebuie resoftat, il duci la cei care repară telefoane, nu il m, ai zăpăcii ca il faci zob.

| DianaAlexandra2003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pe calculator ma conectez cu parola dupa ce am schimbat-o.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si incă ceva, si proprietarul ciune este nu esti tu? Sau cumva ai cumpărat telefonul de la altcineva? Atunci trebuie sa aflii parola contului cu care l a folosit fostul proprietar.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cine( scuze)

| DianaAlexandra2003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu sunt proprietarul, am cumparat telefonul din altex

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Buna trebuie dus telefonul la cei care repara sa il resofteze din cauza ca l ai restartat tu, nu mai merge

| DianaAlexandra2003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Aha, bine. Dar cauza este de la gmail, nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DianaAlexandra2003):

Pe calculator merge sa te conectezi pe gmail? Daca merge atunci nu este de la gmail, ci asa cum ti am zis este de la telefon, cauta sa cumperi telefoane renumite ca marcă si fiabilitate, gen Samsung, Asus Motorola, huaweiurile nu sunt bune si nici Allview.

| abigail28 a răspuns:

Sa sti ca contul si parola sunt foarte sensibile la litere mari sau mici. Vezi daca nu când scrii parola sa nu înceapă cu litera mare. Încearcă