anonim_4396
| Anonim întreabă:

am si eu o intrebare pot sa ma conectez la internetul calculatorului de pe telefon prin bluetooth am un telefon sony ericsson w910i este vreo aplicatie sau ceva (telefonul nu are hi-fi sau wireless) sad stiu ca invers adica de pe telefon pe calculator, doar are modem telefonul...Va rog ma puteti ajuta happy poate ceva cu servere sau porturi nu stiu nu gasesc sad multumesc frumos pentru ajutor :X

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Ori ca accesezi din Bluetooth, ori ca e cu cablu de date, conexiunea pe care o poate realiza acel modem la internet pentru un PC cred ca este valabila doar cu acordul Operatorului. S-ar putea sa fie nevoie sa mai si platesti ceva in plus(un abonament special).
N-am incercat niciodata asta, chiar daca posed si eu un w910i, dar banuiesc ca nu e gratis si nici chiar usor sa ai internetul de pe telefon pe PC.

4 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Nu poti invers da de pe calc pe internetul telefonului si eu cautam asta la un moment dat si dupa multe documentaiti am relaizat ca nu se poate

| costyvas a răspuns:

Incearca un bridge conection cu bluetooth'ul - se face precum o retea normal, doar ca selectezi iesirea ca fiind prin BT si nu prin LAN - daca ai fi avut WiFi, ti'as fi garantat ca merge(eu fac asa cu Nokia 5800 - retea WiFi AdHoc). Bafta, Costi!

| Oxandero a răspuns:

Salut!
Telefonul tau nu se poate conecta la internetul broadband pe care il ai la calculator. Daca totusi doresti sa intri pe net, direct de pe telefon, poti utiliza conexiunea oferita de operatorul tau de telefonie mobila. Dezavantajul acestei solutii este ca se taxeaza in functie de trafic.
Numai bine!

| primaru a răspuns:

Nu dar poti prin cablu de date