|

Buna! Am si eu o problema: de cateva zile cand deschid laptopul imi apare "scanning and repairind drive C ) si bateria nu se mai incarca, toate astea brusc.

Exista vreo metoda de a-l face sau trebuie sa ma duc cu el la service?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

După ce scanarea e gata (100%) ai vreun mesaj afișat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sierra1):

Acel "scanning and repairing drive C" imi apare doar cand deschid laptopul(deci nu vad cat la %), in rest se aprinde normal doar ca nu incarca bateria deloc (stau doar cu el in priza).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Aceasta e o problema pe care am intalnit-o des.

Cauza 1 ( cea mai probabila ) : Cand computerul nu se inchide corect, exista sansa ca unele fisiere FOARTE importante pentru functionarea sistemului de operare sa se corupa.

Cauza 2 : Harddiskurile au o durata limitata de viata. E normal ca dupa cateva mii de ore de functionare sa se strice.

In aceste cazuri computerul e suficient de inteligent si incearca sa se repare singur. E posibil ca aceasta operatie sa dureze cateva ore bune. Lasa-l sa isi faca treaba. E foarte posibil ca la sfarsit sa spuna "Windows cannot repair your drive", dar nu trebuie intrat in panica. Inca mai raman multe solutii manuale de incercat. Acum lasa-l sa isi faca treaba.

===================
Iti recomand ca de acum sa nu mai inchizi calculatorul de la buton sau sa il scoti direct din priza. Ai grija de laptopul tau, daca vrei ca acesta sa functioneze!

=======================

Daca procesul se blocheaza sau la sfarsit apare o eroare poti sa ma anunti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează