| RobySz98 a întrebat:

Am uitat parola de la router-ul meu wireless. Daca ii dau reset, se reseteaza si parola, fara sa se intample altceva? Sau cum altfel sa o resetez? (nu mai am acces deloc la wireless).

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Daca ii dai reset el va revenii la setarile din fabrica, si cel mai probabil va trebuii sa-i refaci setarile din nou pentru a merge internetul.
O metoda de a afla acea parola este sa intrii de pe pc in browser, iar in searchbar sa scrii ip-ul care este scris si pe spatele routerului, si parola, desigur. In setarile de baza sectiunea wireless lan vei putea sa vezi parola pe care ai uitat-o.

Bft!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Conecteaza-te prin WPS

| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

Daca dai reset, da, se reseteaza intreg router-ul si nu va mai avea parola, daca vrei iti explic si cum sa il resetezi. happy Trebuie sa-mi zici modelul de router

| AtomicTH a răspuns:

Ok... deci iti zic cum am facut eu! Am resetat routerul, am intrat in cmd =>ipconfig m-am dus la prima IPv4 adress am copiat-o si m-am dus in browser copy+paste, admin/1234 si l-am reconfigurat total. dar daca vrei ceva mai explicit si daca mai ai net da-mi pm sa iti zic idul meu de skype.

| 666SATANA666 a răspuns:

In mod normal router-ul are o gaurica prin care trebuie sa apesi cu un ac sau o scobitoare, acela este butonul pentru aducerea routerului la setarile din fabrica inclusiv resetarea parolei.
Trebuie sa tii apasat vreo 15 secunde iar dupa il scoti si il bagi inapoi in priza, singura problema este ca toate setarile pe care i le-ai facut vreo data se vor pierde.